ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑποφράξειςΈχουμε τη δυνατότητα να σας απαλλάξουμε από όλα τα προβλήματα της αποχέτευσής σας. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε πάσης φύσεως αποφράξεις – σε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια, νεροχύτες και φρεάτια.

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Καθαρισμός Αποχετεύσεων

Αναλαμβάνουμε το γενικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας, για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα, όπως η δυσοσμία και τα βουλώματα των αγωγών.

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας 

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

with cameraΜε τη βοήθεια της κάμερας,η οποια εχει καταγραφικο μπορούμε να εντοπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο αποχετευτικό δίκτυο(π.χ τυφλα φρεατια) και να δουμε την διαδρομη του σωληνα. Επισης με την επιθεώρηση των αγωγών ανακαλύπτουμε τυχόν φθορές, θραύσεις ή καταρρεύσεις, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη του μηχανήματος Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για τις βλάβες και να τις επισκευάσουμε γρήγορα και αξιόπιστα.

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας

 

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

k65200 imgΑναλαμβάνουμε την άντληση των υδάτων από υπόγεια, δεξαμενές, γκαράζ, αποθήκες και από οποιονδήποτε άλλο πλημμυρισμένο χώρο, χρησιμοποιοώντας εξειδικευμένα επαγγελματικά μηχανήματα (αντλιες,σκουπες)

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

7626Πραγματοποιούμε κάθε είδους απολυμάνσεις και απεντομώσεις, σε όλους τους χώρους, οικονομικά και αποτελεσματικά. Σας απαλλάσουμε από κατσαρίδες, κοριούς, κουνούπια, μυρμήγκια, σκώρους, τερμίτες, ψύλλους, μύγες, ποντίκια.

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας

 

 YΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

s100Aναλαμβάνουμε οποιοδήποτε υδραυλικό πρόβλημα δημιουργηθεί στον χώρο σας αποτελεσματικά, χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας.

• Δείτε τον τιμοκατάλογό μας